Vijveraanleg

Folie leggen

Wij leggen de folie in elke vijver van rond tot vierkant met of zonder bodemdrain, zijdrains of doorvoeren. Van groot tot klein elke maat die u wenst. Wij vouwen de hoeken weg en kitten ze dan strak zodat er minder kans op lekkage is en er geen vissen of vuil achter kan komen. Het folie ligt er strak in en dat zorgt ervoor dat geen dikke vouwen en/of naden te zien zijn in het folie. Wij werken daarom met rubber folie dat 1,1 mm dik en 400% elastich en drinkwater bestendigd is en met 30 jaar fabrieks's garantie. Dit folie wordt niet hard als er zon licht bij komt zoals pvc folie.

Kosten leggen

Wenst u een offerte te ontvangen voor het leggen van de folie neem dan contact met ons op via mail of telefoon 06-48315064.

Een indicatie voor het leggen is € 37,50 voor een hoek en/of vouw inclusief kitten. Voor elke doorvoer en/of drain zijn de kosten € 20,00 voor het inmaken. Wenst u een goede en vaste prijs voor het leggen van de folie bel 06-48315064 of mail ons dan. Dan komen wij gratis en vrijblijvend kijken om u een goed passend aanbod te kunnen maken.

Hele vijver aanleggen van filter tot folie inclusief uitgraven

Wij leggen ook complete vijvers aan vanaf het graven tot aan het filtersysteem. Maak hiervoor een afspraak met een van onze adviseurs, zodat wij bij u komen kijken en luisteren naar u wensen, zodat we een net aanbod kunnen doen.

Filtersystemen

Ook hiervoor bent u bij de Koiboys aan het juiste adres. Of u nu opzoek bent naar een klein tonnetje of een beadfilter. Wij hebben de kennis en ervaring om dit tot een goed resultaat te brengen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan direct contact met ons op via het formulier ,  mail of telefoon 06-48315064

 

Er zijn geen producten in deze categorie.