Aanbevolen
Yamato n medium 10 kilo
€ 79,00
€ 79,00
Air pump 4000
€ 49,00
emmer  Koi voer
€ 19,95

Levering/bezorging

Indien het antwoord op uw vraag niet is vermeld, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

Levertermijn
Alle bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur worden ontvangen en betaald of via iDEAL worden betaald, worden dezelfde dag, mits voorradig, door ons met DHL of PostNL verzonden. m.u.v. stickers en bedrukte artikelen. Indien een besteld product onverhoopt niet op voorraad is, zullen wij u tijdig informeren. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestiging per e-mail.

DHL bezorgt het pakket bij het door u opgegeven afleveradres en als het mag bij de buren bij afwezigheid met ontvangst van handtekening. Het tijdstip van bezorgen is van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur.
DHL probeert 2 afleverpogingen, is dan het afleveren niet gelukt dan kunt u het ophalen bij een DHL depot, dat is meestal niet in de buurt.
Wij adviseren om een ander afleveradres te kiezen als u niet thuis bent, bijv. werkadres.
Wel al opgeven bij afleveradres niet bij opmerkingen.

PostNL bezorgt het pakket bij het door u opgegeven afleveradres en soms ook bij de buren van maandag t/m zaterdag. Indien niemand aanwezig is op het afleveradres, komen ze de volgende werkdag terug. Indien wederom niemand aanwezig is gaat als u voor PostNL heeft gekozen naar het plaatselijke postkantoor.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te leveren helaas is dit niet altijd mogelijk door onvoorziene omstandigen bij onze vervoerder.
Uitzonderingen op levertijden zijn voor drukke periodes, zoals sinterklaas, kerst en bizarre weersomstandigheden, waardoor wij onze 24-uurs levering helaas niet altijd kunnen garanderen. Wij vinden dit uiteraard erg vervelend, maar hopen dat u daar begrip voor hebt.

Indien u heeft gekozen voor vooruitbetaling, wordt uw bestelling verzonden, zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Indien u heeft gekozen voor brievenbuspost kan de bestelling langer onderweg zijn.
Brievenbuspost is geheel voor eigen risico en dus niet verzekerd, hierbij zit geen tracktrace en is dus niet traceerbaar. Indien u duurdere artikelen besteld, adviseren wij te kiezen voor pakketpost. Voor niet aangekomen brievenbuspost zijn wij niet aansprakelijk.

Voor leveringen buiten Nederland, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

Zending traceren
Uw pakketpost is te volgen middels tracktrace.

Ook via de webshop kunt u de status van uw bestelling bekijken. Om dit te kunnen doen, dient u in te loggen op de webshop en te kiezen voor "Bestelgeschiedenis" aan de rechterzijde van uw scherm. Vervolgens selecteert en opent u uw bestelling waarvan u de status wilt weten.

Verzendkosten
Alle bestellingen worden bezorgd op een door u opgegeven adres in Nederland. Wij hanteren een vast tarief inclusief BTW. 

Bij het afhalen van de bestelling, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Onze tarieven zijn als volgt:

Orderbedrag (incl. BTW)  Verzendkosten (incl. BTW) 
PAKKETPOST PostNL   € 6,75
PAKKETPOST DHL (Na 2x niet te kunnen afleveren komen er extra kosten bij! Of zelf ophalen bij een DHL depot.
Niemand thuis kies dan voor een ander afleveradres! Bijv: op het werk.
€ 6,75
Voor de DHL zaterdaglevering kan het voorkomen dat het met bedrukkingen niet lukt, graag van te voren informeren. De order moet wel zijn betaald, als u voor deze optie kiest. € 10,99
Bestellingen boven de € 50,00 binnen Nederland gratis

Afhalen

gratis

Wilt u er heel zeker van zijn dat het op zaterdag geleverd wordt kies dan voor zaterdaglevering.>

Kiest u deze optie en uw bestelling bevat een bedrukking neem dan eerst even contact op met onze klantenservice of dat lukt.

Voor bestellingen boven de € 50,00 geen verzendkosten

Naar België zijn de verzendkosten € 15,00 en kunnen middels overschrijven voldoen. Gegevens: ABN Amro t.n.v. Koiboys
IBAN: NL91 ABNA 0595277543 BIC: ABNANL2A.


Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft gevonden, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.